×

Nyheter

Var rädd om dig

Var rädd om dig

Publicerad: 19/5, 2022

Var rädd om dig! Idag ska det bli riktigt varmt. Tänk på att skydda dig själv från solen. Vi har precis fått in solskyddskräm med SPF 30 och ett urval av schyssta skyddsglasögon. I vår butik säljer vi även övrig skyddsutrustning du kan tänkas behöva. Handskar från...

Läs mer
Ny produkt i sortimentet

Ny produkt i sortimentet

Publicerad: 18/5, 2022

Ny produkt i sortimentet! Igår var vi och hämtade en Tolsma Energytender+ 2200L ADR miljötank som ska ut till kund idag. Den är utrustad med 12V pump, automathandtag och flödesmätare. Vi tackar ÄlvestadTanken för en snabb affär.

Läs mer
Uppfräschning av bomlift

Uppfräschning av bomlift

Publicerad: 17/5, 2022

Då var det dags för ytterligare en lift att få en uppfräschning. Den här gången är det en Manitou 200 som poleras och får nya dekaler innan den ska ut på långhyra.

Läs mer
Ny bomlift!

Ny bomlift!

Publicerad: 14/5, 2022

Igår åkte Nisse iväg till Stockholm för att hämta hem vårt senaste nyförvärv till maskinparken. Närmare bestämt en ATN Zebra 16 STAB vikbomslift med stödben. Det här är en specialare vilket gör att man kan ställa upp liften även om det är ojämn terräng...

Läs mer
Högt tryck på uthyrningen!

Högt tryck på uthyrningen!

Publicerad: 11/5, 2022

Nu är det högt tryck på maskinuthyrningen! Stefan tvättar av vår tredje och nyaste rastvagn inför leverans till kund.

Läs mer
Nya elcentraler

Nya elcentraler

Publicerad: 10/5, 2022

Nya undercentraler från El-Björn som ska ut till kund. Mer information om centralerna finns här: https://allertrental.se/webshop/view/undercentral-med-skap-32a/

Läs mer
Ställningsvagn ute på sitt första uppdrag

Ställningsvagn ute på sitt första uppdrag

Publicerad: 7/5, 2022

Nya ställningsvagnen med fasadställning ute på sitt första uppdrag! Pris och mer information hittar du här: https://allertrental.se/.../fasadstallning-pa-vagn-118m2/ (På bilden används bara hälften av ställningen som finns på vagnen)

Läs mer
Liftutbildning

Liftutbildning

Publicerad: 6/5, 2022

Tisdag 24/5 anordnar vi en utbildning i mobila arbetsplattformar i Kisa. Anmälan sker på allertrental.se under fliken utbildningar eller genom mail till inbox@allertrental.se Kursen vänder sig till alla som använder, eller kan komma att använda mobila arbetsplattformar/skylift. Deltagarna lär sig använda mobila ...

Läs mer
Nytt ställningssläp

Nytt ställningssläp

Publicerad: 4/5, 2022

Idag har vi tagit en tur till Bålsta och hämtat upp vårt nya ställningssläp. Perfekt produkt för husmålning eller takbyte. Släpet har en totalvikt på 1300kg och rymmer en fasadställning på 118m2. Grundkonfigurationen är en långsida på 18x6m med två bomlag. Men vi har...

Läs mer
Nordbygg

Nordbygg

Publicerad: 2/5, 2022

Förra veckan var vi på Nordbygg där vi träffade leverantörer och kollade på maskiner. Det blev affär på en ny rastvagn som vi tog med oss hem direkt. Men även en ställningstrailer med 118m2 fasadställning som ska hämtas den här veckan.

Läs mer

Välkommen in till oss!