×

Nyheter

Tävla & vinn!

Tävla & vinn!

Publicerad: 29/11, 2022

Tävla och vinn! Vinn en valfri hyrbil för en weekend.   Länk till tävlingen: https://forms.microsoft.com/r/4kfAPNsZE3   Tävlingen går ut på att svara på frågor om vårt företag. Alla svar förutom utslagsfrågan hittar du här på sidan. Där kan du...

Läs mer
Ny bomlift

Ny bomlift

Publicerad: 28/11, 2022

Förra veckan fick vi hem ytterligare en ny lift. Det är vår största lift hittills med en arbetshöjd på 23.6m och en räckvidd på 13.4m. Den är dessutom helt batteridriven vilket är ovanligt på så här stora liftar. Det är en upplevelse att använda den här liften som ...

Läs mer
Julskyltning

Julskyltning

Publicerad: 27/11, 2022

Idag är vi med på den årliga julskyltningen i Kisa. Kom förbi och tävla om en valfri hyrbil för en weekend.  

Läs mer
Bomlift i vinterskrud

Bomlift i vinterskrud

Publicerad: 24/11, 2022

Vinterbild från snöfallet tidigare i veckan. Nu är tyvärr snön borta men vi hann att ta en fin bild på den här batteridrivna bomliften från Sinoboom.

Läs mer
Vintern kom med besked!

Vintern kom med besked!

Publicerad: 21/11, 2022

Vintern kom med besked! Behöver du få bort snö? Vi har maskinerna som hjälper dig. Information om maskiner hittar du här: https://allertrental.se/webshop/view/lovblas-ryggburen-2025m3-h/ https://allertrental.se/webshop/view/sopvals/

Läs mer
Vi hämtar ut en ny hyrbil

Vi hämtar ut en ny hyrbil

Publicerad: 16/11, 2022

Idag har vi hämtat ut den första av fyra nya bilar vi beställt till vår biluthyrning. Först ut är VW Passat GTE laddhybrid och framöver kommer både VW ID.3 och ID.4 rena elbilar. Vi har en medveten strategi att i stor omfattning elektrifiera vår flotta av hyrmaskiner och hyrbilar. Stort tack till St...

Läs mer
Rentalföretagens höstmöte

Rentalföretagens höstmöte

Publicerad: 10/11, 2022

Idag är vi med på Rentalföretagens höstmöte i Stockholm. Ett utmärkt forum där vi diskuterar allt som rör rentalbranschen.

Läs mer
Euro Buggy Masters 2022

Euro Buggy Masters 2022

Publicerad: 5/11, 2022

Vår kollega Stefan är på väg med sitt team till Euro Buggy Masters 2022 i Furulund. Självklart sponsrade vi med en minibuss så de får med sig alla bilar och reservdelar. Vi har även ordnat matchande tröjor åt grabbarna. Nu önskar vi på Allert Rental stort lycka till i tävlingarn...

Läs mer
Grävmaskin redo för helghyra

Grävmaskin redo för helghyra

Publicerad: 4/11, 2022

Grävmaskin rengjord, funktionskontrollerad och redo för uthyrning över helgen. Läs mer om maskinen här: https://allertrental.se/webshop/view/gravmaskin-1-1ton-diesel/

Läs mer
Nya produkter

Nya produkter

Publicerad: 2/11, 2022

Vi fyller på med nya produkter! Nu har vi köpt in hjälpmedel som underlättar fönsterbytet. Dörr och fönstervagn sparar rygg och axlar och minskar risken för transportskador. Glaslyft med pumpsugkopp ger ett säkert och bra grepp vid lyft av fönster. Fungerar även utmärkt till stora k...

Läs mer

Välkommen in till oss!