×

Nyheter

En rastvagn till

En rastvagn till

Publicerad: 22/4, 2022

Idag fick vi hem ytterligare en rastvagn. Den ska få dekaler i helgen och på måndag åker den ut till kund . Trevlig helg önskar vi på Allert Rental!

Läs mer
Öppettider påsk

Öppettider påsk

Publicerad: 13/4, 2022

Sista chansen att hyra maskiner inför påsken är på torsdag. Vi firar ledigheten med ett kanonbra erbjudande. Hyr maskiner hela påskhelgen men betala bara för två dagar! Utlämning torsdag mellan 15-16 och återlämning tisdag mellan 7-8.

Läs mer
Grävmaskinen har anlänt

Grävmaskinen har anlänt

Publicerad: 12/4, 2022

Nu har vi fått hem vår nya grävmaskin! Det är en Doosan DX10z 1.1ton med grävskopa och planeringsskopa. Maskinen står på ett släp med 1500kg totalvikt. Som tillbehör finns även hydraulhammare att hyra. Läs mer om maskinen här: https://allertrental.se/webshop/view/gravmaskin-1...

Läs mer
Snabba bud!

Snabba bud!

Publicerad: 6/4, 2022

Snabba bud! Idag fick vi hem en ny Zagro bandsåg för lättbetong/siporex/lättklinker som lossades, märktes upp och kördes ut till kund på mindre än en timme. Det här är ett projekt där vårt systerbolag Allert Järn & Bygg har sålt byggmaterialet och vi på Allert...

Läs mer
Grävmaskin beställd

Grävmaskin beställd

Publicerad: 26/3, 2022

Vi har beställt en Doosan DX10Z grävmaskin som kommer att levereras till oss inom kort. Den väger 1.1 ton och står på ett släp med totalvikt 1500kg. Vi ordnar även med utkörning om du hellre vill det. Transportkostnad 395:- per resa inom 2mil från Kisa. Maskinen levereras med grävskopa och ...

Läs mer
Ny pelarlift

Ny pelarlift

Publicerad: 25/3, 2022

Nu har vi fått hem vår nya smidiga batteridrivna pelarlift med jib. En Sinoboom ML340EJ som är perfekt att arbeta med där det är trångt. Endast 99cm bred. Arbetshöjd på 10.3m och en räckvidd på 3.3m. Länk till produkten: https://allertrental.se/webshop/view/pelarlift-med-jib-batteri-10-3m...

Läs mer
Vi rustar för våren

Vi rustar för våren

Publicerad: 23/3, 2022

Vi rustar för våren och laddar upp med nya vibroplattor och vibrostavar från Wacker Neuson! Se vårt utbud av vibroplattor här: https://allertrental.se/webshop/index/vibratorplattor1/

Läs mer
Rastvagn ut på nya äventyr

Rastvagn ut på nya äventyr

Publicerad: 14/3, 2022

Nu rullar en rastvagn ut på nya äventyr till ABHA AB. Länk till produkten: https://allertrental.se/webshop/view/rastvagn-6pr-230v-400v/  

Läs mer
Premiär för korvfredag!

Premiär för korvfredag!

Publicerad: 11/3, 2022

Nu är det premiär för korvfredag! Välkommen in för en kokt eller grillad korv med tillbehör.

Läs mer
Ny laser i sortimentet

Ny laser i sortimentet

Publicerad: 9/3, 2022

Nytt hos oss! Nu har vi fått hem en multilinjelaser med 8x360° linjer, lodpunkt och möjlighet att ställa fall i två riktningar digitalt i procent på fjärrkontrollen. Grön laser på 50mW som ger ett arbetsområde på 2x200m med mottagare. IP66 klassad vilket innebär att den är damm...

Läs mer

Välkommen in till oss!