×

Nyheter

Inköp på Bauma-mässan

Inköp på Bauma-mässan

Publicerad: 26/10, 2022

Först i Skandinavien! Vi har beställt en helt ny modell av batteridriven vikbomslift från Sinoboom. Den har en arbetshöjd på 23.6m och en räckvidd på 13.4m. Går alldeles utmärkt att köra både inomhus och utomhus. Den anländer inom kort.   Läs mer om liften här: ...

Läs mer
Sänk dina energikostnader

Sänk dina energikostnader

Publicerad: 21/10, 2022

Sänk dina energikostnader! Hyr en lösullspruta av oss för att tilläggsisolera ditt hus. Isoleringen finns hos vårt systerföretag BOLIST Allert Järn & Bygg.

Läs mer
Full fart på morgonen

Full fart på morgonen

Publicerad: 17/10, 2022

Full fart på morgonen. Flera liftutkörningar samt hyrbilar som lämnas åter och levereras ut.

Läs mer
Underbar fredagsmorgon

Underbar fredagsmorgon

Publicerad: 8/10, 2022

Vilken underbar fredagsmorgon! Soluppgång och lastbilen är lastad med två rullställningar redo att levereras till kund. För mer info kika på vår hemsida: https://allertrental.se/webshop/index/lattmetallstallning/

Läs mer
Kundbesök Astrid Lindgrens Värld

Kundbesök Astrid Lindgrens Värld

Publicerad: 7/10, 2022

Idag gjorde vi ett kundbesök på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby. 400m2 utställningsyta ska slipas och vi har fått äran att leverera slipmaskiner till projektet.

Läs mer
Ni efterfrågar, vi fixar!

Ni efterfrågar, vi fixar!

Publicerad: 6/10, 2022

Ni efterfrågar, vi fixar! Alla våra pelarliftar var uthyrda och en kund hörde av sig och behövde en till. Inga problem, vi ser till att ordna det. Fem minuter senare var en ny lift beställd med omgående leverans. Imorse dök den upp hos oss och en timme senare var den funktionskontrollerad, hade fått ny...

Läs mer
Full fart på biluthyrningen

Full fart på biluthyrningen

Publicerad: 5/10, 2022

Nu är det full fart på biluthyrningen! Imorse kom bärgaren och hämtade en hyrbil åt en kund vars bil gått sönder.

Läs mer
Belysningsmast

Belysningsmast

Publicerad: 22/9, 2022

Tidigare i veckan fick vi hem våra nya belysningsmaster från Satema. En av dem gick ut till kund direkt efter att klistret på dekalerna satt sig. Behöver du belysning till ditt projekt? Se till att boka upp belysningsmaster, ljusslingor eller strålkastare inför den mörka årstiden.

Läs mer
Liftleverans

Liftleverans

Publicerad: 21/9, 2022

Det tog inte lång stund innan vår senaste liftmodell levererades till kund. Igår var det högt tryck på leveranserna av liftar. Vi hann bara få med den här på bild men Stefan körde skytteltrafik med vårt ekipage till olika arbetsplatser.

Läs mer
Vi fyller på med fler liftar

Vi fyller på med fler liftar

Publicerad: 18/9, 2022

Vi fyller på med fler liftar! Här är senaste tillskottet till liftflottan. Sinoboom 2732E saxlift som har en arbetshöjd på 10.1m och är 0.83m bred. Läs mer på vår hemsida: https://allertrental.se/webshop/view/saxlift-batteri-10-1m/

Läs mer

Välkommen in till oss!