×

Uthyrare

Tekniskt kunnig uthyrare sökes!

Vilka är vi?
Vi är Allert Rental, ett maskin- och biluthyrningsföretag i Kisa. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster. Bland annat byggmaskiner, liftar, ställningar samt fordon. Vårt systerföretag BOLIST Allert Järn & Bygg, en lokal bygg-, järn-och färghandel, har bedrivit maskinuthyrning i många år men 2021 valde vi att låta maskinuthyrningen få stå på egna ben. I början av 2022 startade verksamheten upp och därefter tillkom biluthyrningen. Från att ha funnits under BOLIST Allert Järn & Byggs paraply till att få egna lokaler och personal under eget namn har verksamheten fyrdubblat sin omsättning under 2022.


Vad innebär det att vara en teknisk kunnig uthyrare?
Vi löser våra kunders behov och du är vårt ansikte utåt. Du möter kunderna, ger råd, lämnar ut och tar emot maskiner/hyrbilar, svarar i telefon och på mail, sköter butiken och registervård. Men det kan också vara att du planerar events, sköter våra sociala medier, hjälper till med enklare reparationer, tvättar maskiner/hyrbilar eller kör ut maskiner till kund.
Tillsammans med vårt systerföretag BOLIST Allert Järn & Bygg är vi en familj där alla hjälper varandra vilket innebär att man hjälper till där man kan.

För att trivas hos oss behöver du vara positiv, driven, ansvarsfull, social och se kundens problem som en spännande utmaning. Vår verksamhet är fortfarande under uppbyggnad och förändras ständigt vilket innebär att du behöver kunna förändras tillsammans med den.

Meriterande:
- Erfarenhet från maskinuthyrnings- alternativt biluthyrningsbranschen.
- God datavana då stor del av arbetet sker vid datorn
- BE-eller C-körkort

Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder en vardag på en arbetsplats där det finns utvecklingspotential. Med entreprenörsdriven verksamhet vill vi ständigt framåt och hos oss kan alla vara med och påverka.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6mån provanställning.
Tillträde snarast.

Ansökan
Skicka din ansökan med ett personligt brev, CV och en bild till jobba@jarnochbygg.se. Märk mailet med: Uthyrare.

För frågor kontakta Frida Allert, frida.allert@jarnochbygg.se
Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Intervjuer och urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen in till oss!