×

SKIVLYFT 4.95M
Artikelnummer: 75-6325

Hyrdag 1204:-

Hyrdag 2-129:-

Helghyra*333:-

* Helghyra avser fredag kl. 15:00 - måndag kl. 08:00.

Priserna är angivna inkl. moms. Försäkring tillkommer med 6%

Lägg i kundkorgen

Mer information

SKIVLYFT 4.95M

STARKE ARVID SKIVHISS 100

MARKNADENS MEST ROBUSTA SKIVHISS
ETT VIKTIGT STÖD FÖR DIN GIPSHANTERING

Starke Arvids skivhiss är framtagen för att ge dig stöd vid gipsmontagen, så att du kan minimera risken för att du och din personal ska drabbas av belastningsskador eller andra olyckor. Skivhissen håller upp skivorna åt dig under montaget, så att du i lugn och ro kan fokusera på montaget istället för det tunga lyftet. 

Skivhissen gör det möjligt för dig att kunna utföra både innertak-, snedtak- och höga väggmontage. Det är en stabil stål- och plåtrörskonstruktion med galvade profiler, som enkelt kan demonteras för att ta minimalt utrymme – exempelvis vid transport eller förvaring

Användningsområde

Skivhissen fungerar perfekt tillsammans med övriga redskap i vårt effektiva system för gipslogistik. Dess smarta konstruktion gör nämligen så att skivokets lägsta nivå är i jämnhöjd med både gipsbockarna och skivvagnen, så att du enkelt kan förflytta gipsskivorna mellan de olika momenten – på ett säkert och ergonomiskt sätt. Du behöver bara vända över varje skiva till oket och sedan hissa upp den i önskad höjd.

Med vår skivhiss så slipper du riskfyllda och krångliga moment vid gipsmonteringar på högre höjd. Den är en del i arbetet för att skapa ett smartare flöde med god ergonomi och hög effektivitet i hela arbetskedjan.

Teknisk specifikation

Artikel nr: 23000
Maxlast: 100 kg
Bredd: 810 mm
Längd: 810 mm
Höjd: 2040 mm
Vikt: 54 kg
Lyfthöjd, nedre läge: 850-3600 mm
Lyfthöjd, övre läge: 1950-4950 mm

Välkommen in till oss!